Εκπομπές του TOP CHANNEL

Το πρόγραμμα του Καναλιού φέρουν εις πέρας άτομα εξειδικευμένα στο αντικείμενο τους, τα οποία βάζουν καθημερινά τη σφραγίδα τους, εκτός της τηλεόρασης και στο τοπικό κοινωνικό γίγνεσθαι. Οι εκπομπές καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζωής του καθημερινού ανθρώπου και των προσπαθειών του για ένα καλύτερο αύριο. Στους δέκτες των τηλεθεατών της Δυτικής Μακεδονίας φτάνουν εκπομπές πολιτικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές, ιστορικές, θρησκευτικές κ.λ.π. μέρος των εκπομπών παρέχεται σε φορείς για τη δημοσιοποίηση και προώθηση δικών τους θεμάτων ( Πολύτεκνοι, Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης κ.λ.π.) Παραθέτουμε ενδεικτικά ορισμένες από τις εκπομπές του TOP CHANNEL.


<<ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ>>

Μία εβδομάδα τελειώνει και μια άλλη αρχίζει. Ο σχολιασμός των πάσης φύσεως γεγονότων της περιοχής μας είναι απαραίτητος. Η Ρίτα Τσιούρα και ο Παναγιώτης Πλιάτσιος έχουν ταράξει αρκετά πολιτικά και κοινωνικά λιμνάζοντας νερά.

<<ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ>>

Ο Παναγιώτης Πλιάτσιος έχει επωμισθεί την παρουσίαση και το σχολιασμό γεγονότων που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια και που ωστόσο έχουν τη δική τους βαρύτητα για τη Δυτική Μακεδονία. Μαζί του άνθρωποι της πολιτικής από τη Δυτική Μακεδονία, αλλά κι από άλλες περιοχές της χώρας.

<<ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ>>

Πρωταγωνιστές της εκπομπής που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κώστας Χρυσάκης, είναι οι συμπολίτες μας που δεν βρίσκονται στην επικαιρότητα. Άνθρωποι καθημερινοί, άνθρωποι του μόχθου, άνθρωποι που δρουν αθόρυβα και που σ΄ αυτούς βασίζεται ένα καλύτερο αύριο της κοινωνίας μας.

<<ΜΑΡΤΥΡΙΑ>>

Η Θρησκεία και η Ιστορία έχουν τη δική τους θέση στο TOP CHANNEL. Μέσω της εκπομπής που επιμελείται και παρουσιάζει ο Απόστολος Παπαδημητρίου παρουσιάζεται η ιστορία μακριά από πνευματικές αγκυλώσεις και φανατισμούς. Η διαχρονική προσφορά της εκκλησίας στον Ελληνικό λαό, η θέση της στη σημερινή εποχή αλλά και η δραστηριότητα της σ΄ όλη την Υφήλιο, μέσω της Ιεραποστολής, είναι μερικά δημοφιλή θέματα της εκπομπής.

<<Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ>>

 Το τηλεοπτικό βήμα δίνεται από το TOP CHANNEL σε φορείς της Δυτικής Μακεδονίας για να εκφράσουν τις απόψεις και τα προβλήματα τους. Ένας απ΄ αυτούς είναι ο Σύλλογος Πολυτέκνων Κοζάνης ο οποίος έχει τη δική του πετυχημένη ομολογουμένως εκπομπή.

<<ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ>>

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου και το θέμα της εκπομπής του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης. Οι τηλεθεατές ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις γενικά στην Ιατρική αλλά και για ειδικότερα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

<<ΤΣΙΝΤΣΙΡΟ ΓΑΪΤΑΝΙ>>

Ο τίτλος της λαογραφικής εκπομπής του καναλιού μας προέρχεται από το πρώτο τραγούδι του κυριότερου εθίμου της περιοχής μας, των Λαζαρίνων. Τοπικά τραγούδια, χοροί παραδόσεις, αινίγματα. παραμύθια κι άλλα λαογραφικά στοιχεία του κύκλου της ζωής του ανθρώπου και του κύκλου του χρόνου, όλα αποτελέσματα έρευνας του Κώστα Χρυσάκη, συνθέτουν το παζλ της εκπομπής.

Δείτε το κανάλι μας στο youtube

© 2023 Τοp channel Διατηρούνται όλα τα δικαιώματα.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode Cookies
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε